Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Chris Ho

Telefoonnummer : 008613316074560

WhatsApp : +8613316074560

Free call

De lichte basis

August 18, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De lichte basis

Begrijpend deze eenvoudige verlichtingsbasis, wanneer wij de werken creëren, als de scènebehoeften die aansteken te verlichten, dan er bewijsmateriaal is te vinden, maar begrijp deze nog verre van genoeg, in veel gevallen, de eigen artistieke verwezenlijking zijn van de kunstenaar en het esthetische begrip ook het verwezenlijkingseffect van de scène zal beïnvloeden.

De volgende specifieke analyse zodra u bereid bent om „licht“ licht uit te putten een scène zou, aandacht aan de volgende vragen moeten besteden: 1. Welk type van milieu is in de scène?
Er zijn gewoonlijk drie soorten scèneverlichting: natuurlijk licht, kunstmatig licht, en een combinatie twee.
Het representatieve natuurlijke licht is zonlicht. Er zijn verscheidene andere te onderzoeken kwesties wanneer het gebruiken van natuurlijk licht: hoe laat van dag het is; Is zonnig of donker het; Ook, hoeveel licht in het milieu rond wordt weerspiegeld?


Het kunstmatige licht kan bijna om het even welke vorm nemen. Om het even welk die type van milieu door elektrische lichten, branden, of allebei wordt verlicht kan als kunstmatig worden beschouwd. Het kunstmatige licht is waarschijnlijk het gemeenschappelijkst van de drie soorten lichtbron. U moet ook over waar denken het licht komt uit en wat de kwaliteit van het licht is. Als er verscheidene lichtbronnen zijn, welk één is de primaire lichtbron? Het is ook belangrijk om te bepalen of aan gebruik gekleurde verlichting. Bijna hebben alle lichtbronnen een gekleurde tint eerder dan zuiver wit.

Het laatste type van verlichting is een combinatie van natuurlijk en kunstmatig licht. Wanneer gebruiken de film op heldere openluchtgebieden, de fotografen en de verlichtingstechnici soms spiegels of hulplichten om ruwe schaduwen te verlichten.

2. Wat is het doel van verlichting?

 

Met andere woorden, wat is de toon en de atmosfeer van de scène? Uitdrukken van een toon in de verlichting is essentieel voor de verschijning van het gehele beeld. In sommige gevallen, het enige doel is één of verscheidene voorwerpen te zien duidelijk, maar gewoonlijk is dit niet het geval en het daadwerkelijke doel is vrij complex.

 

Het aansteken helpt om een emotie uit te drukken of de ogen van de kijker te leiden aan een specifieke plaats. Kan grotere diepte verstrekken aan de scène en rijke lagen tonen. Zo wanneer het leiden van tot verlichting voor een scène, u kan, welke toon u wil vervoeren vragen? Verbetert uw verlichting het verhaal?

 

Zijn er zou om het even welke speciale verlichtingsgevolgen in de scène, en als zo, zij met lichten of door andere middelen moeten worden gecreeerd?laatste bedrijfsnieuws over De lichte basis  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

foreign-trade@ablpower.onaliyun.com
+8613316074560
8613316074560
008613316074560